Yeşil ve Akıllı AGRO Genç Projesi

Okulumuz Yunanistan'ın Patras kentinin ev sahipliğinde gerçekleşen "Green and Smart AGRO Youth (Yeşil ve Akıllı AGRO Genç)" projesine katılmıştır. Proje kapsamında sunum yapan okulumuz Tarım Teknolojileri Öğretmeni Buğra Bahçeci, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı özel eğitim okullarının yaptığı atölye çalışmalarını Tarım/Bahçe Peyzaj branşı özelinde ele almıştır. Özel çocuklarımızın bu bağlamda ne tür çalışmalar yaptığından ve onlara olan faydalarından bahsetmiştir.  Portekiz, Yunanistan ve Türkiye'den katılımcıların izlediği sunum büyük ilgi görmüştür. Milli Eğitim Bakanlığımızın özel çocuklarımızla ilgli yürüttüğü çalışmaların farklı ülkelerden katılımcıların takdirini kazanması ve kendi ülkelerinde uygulanabilir bulmaları sonucu örnek teşkil etmesi yönünden oldukça önemlidir.

14-01-202314-01-202314-01-202314-01-2023